Για την πλοήγηση


Πληροφορική για Παιδιά & Εφήβους


Στο Μαθητικό Εργαστήρι - Smart Way τα παιδιά μαθαίνουν να εξερευνούν, να ρωτούν, να ανακαλύπτουν τα computers μέσα από την ανάπτυξη της σκέψης και της κρίσης τους. Μαθαίνουν που και πως να ανακαλύπτουν την γνώση για ολόκληρη τη ζωή τους.

Μέσα από αυτό το εκπαιδευτικό σύστημα τα παιδιά ανακαλύπτουν, δημιουργούν, πειραματίζονται με προγράμματα βασισμένα στην σύγχρονη τεχνολογία ανάλογα με την ηλικία τους. Ο υπολογιστής, με την ποικιλία των λογισμικών του, καθίσταται ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που επεκτείνει την γνώση, για να μπορούν τα παιδιά να μαθαίνουν και να απασχολούνται δημιουργικά. Οι ενότητες που διδάσκονται τα παιδιά είναι δημιουργικές και ταυτόχρονα ευχάριστες, καλλιεργούν την κριτική ικανότητα, συμβάλλουν στο να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους, ακονίζοντας παράλληλα την σκέψη τους και απελευθερώνοντας τη φαντασία τους.

SMART JUNIORS για παιδιά 6 - 9 ετών

Οι μαθητές μέσα από σενάρια μαθαίνουν τις βασικές εντολές του Microsoft Office. Γίνονται Σύμβουλοι Επιχειρήσεων και κάνουν έρευνα αγοράς για να βοηθήσουν ένα εργοστάσιο που έχει μειούμενους πελάτες. Επεξεργάζονται τα δεδομένα τους στο Excel, συλλέγουν πληροφορίες για ζώα υπό εξαφάνιση και δημιουργούν παρουσιάσεις με τη βοήθεια του PowerPoint.

SMART KIDS για παιδιά 9 - 12 ετών

Οι μαθητές κατανοούν βασικές αρχές προγραμματισμού, εκδίδουν το πρώτη τους εφημερίδα, συλλέγοντας πληροφορίες από διαφορετικές πηγές του διαδικτύου. Δημιουργούν τις πρώτες τους ιστοσελίδες, εντοπίζουν τις αγαπημένες τους τοποθεσίες στον παγκόσμιο ηλεκτρονικό χάρτη και παίζουν το Παιχνίδι του Θησαυρού ανακαλύπτοντας τα επτά θαύματα του κόσμου. Αναζητούν πληροφορίες για τον αγαπημένο τους ήρωα, γυρίζουν video και δημιουργούν την παρουσίασή τους με τη βοήθεια του προγράμματος PowerPoint. Ανακαλύπτουν την έννοια της πιστοποίησης μέσα από την προετοιμασία τους για την απόκτηση πιστοποιητικών γνώσης υπολογιστών και Internet.

SMART TEENS για παιδιά 12 - 14 ετών

Οι μαθητές αποκτούν «ισχυρές» γνώσεις με τη διαρκή υποστήριξη και καθοδήγηση των πιστοποιημένων εκπαιδευτικών πληροφορικής. Προετοιμάζονται για τις διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις ECDL και ICTeurope. Η επιτυχημένη παρακολούθηση, έχει σκοπό να συμβάλλει στην διαμόρφωση ενός ικανού νέου πολίτη, έτοιμου να αντιμετωπίσει τις επαγγελματικές απαιτήσεις του 21ου αιώνα. Ενότητες που διδάσκονται είναι: Windows, Word Excel, PowerPoint, Access, Outlook.

SMART EXPERTS για παιδιά 14 - 18 ετών

Οι έφηβοι σπουδαστές μπορούν να αποκτήσουν τις επαγγελματικές πιστοποιήσεις. Επεξεργάζονται φωτογραφίες και αντικείμενα και ειδικοί στην χρήση των λογισμικών Photoshop, Dreamweaver και Flash. Επιπρόσθετα, το πρόγραμμα παρέχει και μαθήματα σε γλώσσες προγραμματισμού που μπορούν να παρακολουθήσουν μαθητές λυκείου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Κλασσική εκπαίδευση

Μάθημα σε τάξη με διαδραστικό πίνακα και σεναριακές ασκήσεις: Αν και πρόκειται για την πιο "παραδοσιακή" μέθοδο εκπαίδευσης, ο τρόπος που έχουμε οργανώσει την διδασκαλία στην τάξη δεν μοιάζει σε τίποτα, με ότι έχετε συνηθίσει μέχρι τώρα.
Προσφέρουμε μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία στους μαθητές μας, χρησιμοποιώντας:
• Διαδραστικό πίνακα, ο οποίος δίνει την δυνατότητα στον εκπαιδευτή να κάνει το μάθημα παραστατικό και στον μαθητή να παρακολουθεί βήμα - βήμα τις κινήσεις του εκπαιδευτή.
• Σεναριακές ασκήσεις. Ο εκπαιδευτής αναπτύσει την θεωρία εκτελώντας πραγματικές ασκήσεις, έτσι ώστε ο σπουδαστής να μπορεί να κατανοήσει σε βάθος την λειτουργία και τις δυνατότητες των εφαρμογών.

Ηλεκτρονική μάθηση

Μάθημα σε χρόνο που εσείς επιλέγετε: Η εξέλιξη της τεχνολογίας και των επικοινωνιών έχει αλλάξει τον τρόπο, που λειτουργούμε σε πολλούς τομείς της καθημερινής μας ζωής. Ένα παγκόσμιο δίκτυο είναι πλέον στην διάθεσή μας και δεν χρειάζεται καν να μετακινηθούμε από τον χώρο μας, για να αναζητήσουμε πληροφορίες, να κάνουμε τις αγορές μας ακόμα και για να έρθουμε σε επαφή με συνεργάτες μας. Οι αλλαγές αυτές ανοίγουν νέους ορίζοντες και στον τρόπο που μαθαίνουμε. Η κοινωνία της γνώσης είναι στα χέρια μας.
Σας προσφέρουμε, ένα συνδυασμό εκπαιδευτικών βοηθημάτων και του φυσικού καθηγητή, προσφέροντας:
• υψηλής ποιότητας μαθήματα σε μορφή βίντεο,
• ασκήσεις για την άριστη εμπέδωση της ύλης,
• ευελιξία αφού η εκπαίδευση προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες και
• συνεχή εκπαιδευτική υποστήριξη (στενή παρακολούθηση από τον υπεύθυνο καθηγητή και καθοδήγηση του σπουδαστή).

Πρακτική εξάσκηση με απεριόριστα test

Ανάπτυξη δεξιοτήτων χρήσης υπολογιστών με απεριόριστη πρακτική άσκηση:
Είναι γνωστό ότι η χρήση υπολογιστών είναι μια δεξιότητα και όσο δομημένη και αν είναι η θεωρητική κατάρτιση, η ανάπτυξη αυτής της δεξιότητας γίνεται, μόνο εάν συνδυαστεί με την πρακτική εφαρμογή.
Συμπληρώνουμε, την μοναδική εκπαιδευτική διαδικασία με απεριόριστη πρακτική εξάσκηση, με την βοήθεια ειδικού λογισμικού και σας προσφέρουμε:
• 4000 ερωτήσεις, καλύπτοντας πλήρως την ύλη των εξετάσεων,
• την εξοικείωση με τους χρόνους, την δυσκολία και το περιβάλλον των εξετάσεων,
• την δυνατότητα να δείτε την σωστή απάντηση, στην περίπτωση λάθους και
• την δυνατότητα να εντοπίσετε τα σημεία που απαιτούν περισσότερη μελέτη.

O ΕΞΥΠΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΩΝ Η/Υ (pdf)