Για την πλοήγηση


Μαθήματα Αγγλικών


Στο Μαθητικό Εργαστήρι - Smart Way στο Κερατσίνι Αμφιάλη παραδίδονται μαθήματα αγγλικών σε μαθητές, καθώς και σε ενήλικες, από καθηγητές με μεγάλη πείρα και γνώση για τη γλώσσα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές που κυκλοφορούν στην αγορά.

Δείτε παρακάτω τα τμήματα μας:

Pre Junior 5 - 7 ετών

….είναι ειδικά σχεδιασμένα για να κάνουν τα παιδιά να αγαπήσουν τόσο την ξένη γλώσσα όσο και την πληροφορική μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες και παιχνίδι.

Στις ξένες γλώσσες αυτό επιτυγχάνεται μέσα από τραγούδια, παιχνίδια, ανάθεση ρόλων, δημιουργικές δραστηριότητες!

Senior 8-11 ετών

Τα προγράμματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά με στόχο να αποκτήσουν την ολοκληρωμένη επαφή με την ξένη γλώσσα αποτελώντας μέλος ομοιογενούς ομάδας.

Teens

Δίνουμε έμφαση στην επικοινωνία και στην προετοιμασία των σπουδαστών για τις αναγνωρισμένες εξετάσεις.
• Με άριστους πανεπιστημιακού επιπέδου καθηγητές
• Με εξοικείωση στη μορφή των εξετάσεων
• Με εξειδικευμένο πρόγραμμα προσομοίωσης

Τα ειδικά προγράμματα προετοιμασίας των μαθητών μας, στοχεύουν στην επιτυχία για την απόκτηση ανώτερων και ανώτατων πτυχίων.

Με την εφαρμογή συγκεκριμένων μεθόδων διδασκαλίας, τα προγράμματα στοχεύουν στην ολοκλήρωση της εκμάθησης των γραμματικών φαινομένων και του απαραίτητου λεξιλογίου για να ανταποκριθεί ο σπουδαστής με επιτυχία στις εξετάσεις γλωσσομάθειας.

Φοιτητές

Ταχύρρυθμα και εντατικά προγράμματα φοιτητών σε ολιγομελή group, ατομικά μαθήματα, προγράμματα μικτής εκμάθησης blended learning ή εξ΄ αποστάσεως προγράμματα e-learning.
• Προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε φοιτητή.
• Ανάπτυξη όλων των δεξιοτήτων κατανόησης και παραγωγής του λόγου.
• Προετοιμασία για την απόκτηση αναγνωρισμένων πτυχίων γλωσσομάθειας.

Δημιουργία τμημάτων ανάλογα με το επίπεδο γνώσεών σας, το στόχο που έχετε θέσει και το χρόνο που μπορείτε να αφιερώσετε.
Όλες οι ασκήσεις & τα διαγωνίσματα είναι αυτοδιορθούμενες, που σημαίνει ότι έχει τα αποτελέσματά του άμεσα, και μπορεί να διαπιστώνει την πρόοδό του ανά πάσα στιγμή.

  1. Δωρεάν συμπληρωματικές ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας βάσει των προσωπικών αναγκών κάθε σπουδαστή, στη Συνομιλία, τη Γραμματική και το Λεξιλόγιο.
  2. Δυνατότητα αναπλήρωσης μαθήματος και αλλαγής ωραρίου.
  3. Ειδικές ρυθμίσεις για φοιτητές ώστε να μη «χάνουν» μαθήματα λόγω εξεταστικής.

Adults - Χτίζω καριέρα!

Business - Πετυχαίνω τους στόχους μου!

Τα προγράμματα αυτά απευθύνονται σε στελέχη επιχειρήσεων που θέλουν να αναπτύξουν τις γλωσσικές και επικοινωνιακές τους ικανότητες σε ένα σύγχρονο και δυναμικά μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον.